Alpina Event

Är ni sugna på att boka er konferens eller företagsevent där snön finns? Vi på Adventura har många smultronställen i Sverige och världen för alpina event dit vi gärna tar våra gäster. Skidåkning i en välpistad backe eller en orörd bergssida med lössnö. Åkning på platten i nydragna spår eller med turskidor på ett orört fjäll. En snöskovandring tar er till platser som inte nås vid barmark. Inte mycket slår en kvällsvandring med pannlampor i en tyst skog där knarret från snön är det enda som hörs. Önskar ni nå platser längre bort har vi snöskotrar som står startklara eller varför inte ett hundspann med pigga och glada hundar som vill dra er till ert mål. Önskas större utmaningar kanske isklättring kan vara er grej. Möjligheterna är oändliga!

Vår egen OS-medaljör i alpint Anna Ottosson står redan och stampar i sina pjäxor och längtar efter att guida just er grupp nedför ett snöglittrande berg! Anna har efter sina 14 år i det alpina landslaget stor erfarenhet och kunskap om skidåkningens sköna konst som hon gärna delar med sig av. Hon har även åkt skidor på snöbeklädda orter världen över och tipsar gärna om sina bästa åk. Om ni önskar krydda er konferens med en föreläsning om Förändring, Mål och Motivation eller om Träning och hälsa kan Anna även göra det.
Förutom Anna har Adventura många duktiga och erfarna guider som kan göra ert arrangemang lyckat!

Hör av er till oss med en bokningsförfrågan redan idag så lovar vi att komma med förslag på alpina event som kan passa just era behov!