Vandring på konferensen

Under flera av höstens konferenser har vi arrangerat vandring som ett avbrott i konferensen. Vi har upplevt Gorge du Verdon i Frankrike, fantastisk vandring i Lofoten i klart och soligt väder, en nationalpark i Italien som stängdes för mänsklig aktivitet efter andra världskriget, långa sandstränder i Skåne, nationalparken Garaff i Kataloninen för att nämna några upplevelser vi bjudit på.

När vi vandrar så lägger vi stor fokus på maten – den ska vara en upplevelse i sig. Vi dukar upp lokala delikatesser och ofta får vi höra efter våra resor – ”Picknicken på vandringen var resans bästa måltid”. Det är en alldeles speciell känsla att äta gott ute i naturen. Maten smakar alltid extra gott när man ansträngt sig lite och när man befinner sig i en vacker omgivning.

Våra vandringar är alltid anpassade att passa just er grupp. Kanske ni bara vill ha en kort aktivitet som avbrott i konferensen, eller varför inte ett helt upplägg på flera dagar där vi vandrar, har möten och äter gott. Kontakta oss för förslag inför er kommande vandringskonferens.