Lisa Kaptein Kvist

Lisa Kaptein Kvist utbildade sig till PT på Sveriges tuffaste PT utbildning, Personal Training School i Stockholm. För att få behålla sin licens så måste de varje år göra teoretiska tester och genomgå minst en specialist eller en vidareutbildning. 2010 blev Lisa sedermera utnämnd till årets personliga tränare, vilket är en tung merit i branschen. Dessutom har hon varit landslagspelare i rugby i många år med internationella meriter. Hon är inspirerande, kunnig och har stor bredd i sin repertoar vilket borgar för en stor variation under de träningskonferenser och resor som Lisa är med oss på. I kombination med träningen så föreläser och inspirerar Lisa dessutom inom följande områden:

Motivation & Inspiration

– Hur kommer man igång med rätt träning och en bättre kosthållning? Små förändringar kan ge stora förbättringar.

Kost & Hälsa

– Våra näringsämnen och dess funktion. Hur bör du äta för att förbättra din hälsa öka din fettförbränning, öka muskelmassa och hålla dig frisk.

Kost & Prestation

– Hur kan kosten påverka din träning och dina resultat? Ät rätt före träning och match/tävling så får du ett bättre resultat och du orkar ta i mer!

Sömn & Stress

– Hur kan det vara så att vi mår sämre och lagrar mer fett av ökad stress och dålig sömn? Vi går igenom hur kroppen påverkas. Du får redskap som kan förbättra din hälsa.

Träning & Träningsupplägg

– Puls, och pulsträning. Lägg din konditionsträning på rätt nivå så får du ett bättre resultat! Styrketräning och styrketräningsprinciper. Ökad styrka eller muskeluthållighet? Hur bör träningen se ut?

Stretch & Skador

– Hur kan du göra för att minska risken för arbetsskador och värk? Teori och praktik.

Personlig utveckling & Mental träning

– Hjärnans kapacitet och förmåga att påverka resultatet. Hur kan du ”tänka” dig friskare, få ett bättre resultat och bli lyckligare?