Charterfest

För två år sedan hjälpte vi vår kund att ordna en Oscarsgala under deras veckolånga Europakonferens. Nu var det dags igen. Platsen var fina och omåttligt populära Ystad Saltsjöbad vid vår sydligaste havsremsa och årets tema var charter.

Tillsammans med radioprataren och före detta flygvärdinnan Anna Bystedt och hennes vapendragare på fredagsmorgnarna trubadur Per-Ola Sandberg satte vi ihop ett mycket uppskattat och lyckat upplägg. Klädda som flygvärdinna och flygkapten tog den underhållande duon emot gästerna och delade ut boardingcard till alla gästerna, kort som skulle avslöja respektive gästs destination och därmed bordsplacering. Det blev en flygande start på festen då deltagarna tagit festens tema på fullt allvar och kom utklädda till diverse kända charterkaraktärer. Otroligt fantasirikt och imponerande! I högtalarna spelades ett specialkomponerat hälsningsmeddelande från piloten upp och vår underbara flygvärdinna hälsade välkomna.

Väl inne i lokalen togs gästerna emot i en middagssal som vi förvandlat till ett semesterparadis av rang med vajande palmer, solstolar, solstolar, resväskor och paraplydrinkar. Kvällen fortsatte med Anna som reseledare under middagen och P-O kompletterade sitt framträdande med sina kollegor i det mycket duktiga cover band som dagen till ära tagit namnet ”Bolsa Beach Boys”. Under middagen bjöds det på diverse upptåg på scenen innehållande allsång, tal, hyllning av medarbetare och en och annan lek. Självklart korades även kvällens bästa utklädnad.

Natten fortsatte sen då dansen under bästa coverbandets ledning, stämningen var onekligen på topp och årets charterfest slutande inte förrän de sista deltagarna gav sig närmre gryningen…