Grupputveckling

Ser ni ett behov av grupputveckling? Har ni en grupp som behöver svetsas samman, eller kanske inte fungerar? Eller ett nytt team som ska lära känna varandra? Vi har verktygen som hjälper till i processerna. Våra duktiga grupputvecklare har effektiva koncept för erfarenhetsbaserat lärande där outdooraktiviteter tillsammans med reflektion används som kraftfulla instrument för att utveckla grupper och individer.

Huvudinstruktör

Huvudansvarig instruktör för våra teamutvecklingsövningar är Christian Persson, som är en av landets mest erfarna utbildare inom ledarskap, grupputveckling och friluftssäkerhet med drygt 30 års erfarenhet. Han har en master i outdoor educuation och arbetar som universitetsadjunkt på Linnéuniversitetet. Christian har skapat ett flertal utbildningar och kurser, både på universitetsnivå och för gymnasieskolan. Han har också varit medförfattare i antologin ”Friluftssport och äventyrsidrott”.

Grupputveckling runt om i världen

Vi blandar teori med praktiska övningar och kan genomföra arbetet med grupputveckling på flera håll i världen. Vi har exempelvis tagit grupper som vill stärka teamet till de sydliga stränderna i spanska Andalusien, segling i Kroatien, vinterkonferens med teamövningar i Lettiska Jurmala, bilkörning i sanddynorna i Dubai och kajakpaddling längs New Yorks skyline. På dessa resor väljer vi då att blanda teori med praktiska övningar, men då även lägga in samarbetskrävande aktiviteter såsom segling och orientering.

Pröva oss ni också! Berätta vilka utmaningar ni står inför och vad ni vill ha ut av programmet, så tar vi fram förslag.