Nya guider och instruktörer till Adventura

Nu när vintern är här så passar det väl bra att presentera två av våra nya guider och instruktörer som har en stark vinterkoppling. En av dem är snowboardproffs och en är före detta längdskidåkare med flera världscupsegrar på meritlistan.

Jonas Hagström spenderar vinterhalvåret med att resa jorden runt för att hitta den häftigaste offpistsnowboardåkningen som går. Allt filmas sedan och läggs bland annat ut på deras sponsors websida som en videoblogg. Men mellan filmjobben så jobbar nu Jonas även åt Adventura med allt från eventuppdrag till guide- och produktionuppdrag. Jonas är även en skicklig surfare så om du läser artikeln om Portugal och blir sugen på vågsurfning så kan vi se till att Jonas blir din guide och instruktör på en sådan resa.

Peter Larsson är i skidkretsar kanske mest känd som ”Kungen av Düsseldorf” eftersom han vann världscuptävlingarna där 6 år i rad. Numera är han bland annat expertkommentator åt TV4 och anlitad som experttränare åt olika landslag. Adventura tycker att du som skidintresserad kund naturligtvis ska ha det bästa så nu har vi även bokat in honom som vår expert på ländskidåkning. En mer inspirerande och skicklig skidpedagog går nog inte att hitta!

Vi önskar Jonas och Peter välkomna till vårt glada gäng på Adventura!