Katalonien delux

Med direktflyg från både Stockholm och Köpenhamn är Katalonien med sitt fantastiska landskap, vackra kust och den goda maten en av våra klara favoriter. Att sedan en av världens trevligaste storstäder ligger där i form av Barcelona är egentligen bara en bonus. För det finns så mycket att se och göra i Katalonien att man ibland inte ens hinner med att besöka Barcelona. Men det gör ju inget för då har man en anledning att komma tillbaka.

Nu i maj månad har vi haft två grupper dit och båda valde att bo i eget hus som vi bokat åt dem. Stora lyxiga hus med pool, kanske tennisplan, utekök och biljardbord med mera finns det gott om här och vi vet var de finaste finns.

För grupper upp till 20 pers är det ett fantastiskt trevligt sätt att bo på under konferensresan. Allt man behöver finns inom räckhåll våra guider garanterar att kylskåpet alltid är fullt och dryckesutbudet precis så gediget som man vill.

För oss som gillar aktiviteter och äventyr så inbjuder landskapet till fantastisk vandring i berg och längs kust, grym cykling bland vinodlingar eller längs små vackra bergsvägar och stigar. Kajakpaddling i havet eller längs floder och bergsklättring eller helt enkelt bara ett skönt besök på en charmig familjeägd vingård. Utbudet är helt enkelt enormt och det mesta ligger inom bekvämt avstånd. Här är några bilder från vår senaste resa.