Konferens vid världsarv

Vår trogna kund från en av världens största industrikoncerner längtade som vanligt efter lite härliga utmaningar i vacker miljö i samband med deras årliga ledningskonferens.

I år valde vi att förlägga resan till världarvet Höga Kusten där aktivitetsmöjligheterna är oändliga och där vi har har några riktiga pärlor att erbjuda som boendealternativ. Vädermässigt inleddes resan i moln, men sedan blev det bara bättre och bättre och vi avslutade i strålande sol.

En tuff cykeltur i ihållande regn blev  för många av deltagarna mer till en utmaning än en härlig, skön upplevelse. Men trots det var humöret på topp när de senare på kvällen sammanfattade dagen i den vedeldade bastun med utsikt över Vågfjärden. Nästa dag bjöd på kajaktur och nu var vädret bättre. Svaga, ljumma vindar och en och annan liten solglimt bidrog till en riktigt skön och vacker tur.

När solen sedan bröt fram på eftermiddagen så valde vi att göra en vandring längs med klipporna vid havet. Målet var en stor grotta som havet och inlandsisen mejslat ut ur det mäktiga urberget. Bodde gjorde vi denna natt på en gammal Lotsstation med högsta standard och makalös utsikt över havet. God mat, bastu och badtunnor på klipporna i solnedgången avrundade en härlig dag. En och en halv dagas konferens hanns också med innan transferbussen kom och hämtade för flygresan hem.