Surfing Portugal

Nyligen var vi i Portugal för att kolla läget i allmänhet samt hitta nya aktiviteter och hotell i synnerhet. Vi vill därför dela med oss av en rad coola och annorlunda platser för er nästa konferensresa.

Algarve är känt som ”Europas mest kända hemlighet” och är fyllt till bredden med otaliga aktivitetesmöjligheter. Närheten till hav, berg, stränder och grönskande orörd natur gör att det bara är fantasin som sätter gränser. Här finns allt från Europas bästa golfbanor till de skönaste surfvågorna vilket ger utrymme för aktiviteter längs stora delar av äventyrsskalan. Varför inte lära dig surfing under en dag tillsammans med dina kollegor, simma med delfiner, upptäcka naturen sittandes på vackra portugisiska Lusitanohästar eller vandra längs dramatiska klippor?

För den mindre gruppen rekommenderar vi att bo, konferera och njuta av stillheten på en liten ecolodge i hjärtat av Vincentin Coast Nationalpark. Ni får hela stället för er själva och kan glädjas åt den vidunderliga stillheten i hängmattorna mellan konferenspassen. Alternativet för den större gruppen är exempelvis ett fint och bekvämt hotell i sydvästra Algarve med närhet till stranden.

Teambuilding

Om ni vill kombinera Algarve med Lissabon kan transfertiden brytas med stopp på vingård i Alentejo, området norr om Algarve, där vi hittat några fina pärlor. Nära Lissabon kan ni också testa på en annorlunda teambuildingaktivitet på en racerbana. Byt hjul på en racerbil tillsammans i depån och försök att närma er de professionella serviceteamens tider. Världsrekordet hålls just nu av McLaren och ligger på 2,31 sekunder…

Upptäck Portugal med oss!