Företagsfest tema sjörövare

För tredje gången har vi fått den stora äran att arrangera vår kunds företagsfest på Ystad Saltsjöbad i Skåne, nyligen utnämnt till Sveriges ledande hotell i World Travel Awards. För gäster från olika delar av norra Europa, inbjudna till en veckas konferens, planerade vi underhållning under vistelsen och deras stora finalkväll med prisutdelning. Det blev en riktig höjdare.

Temat för kvällen var Sjörövare och sällan har vi skådat sådant engagemang och arrangörerna hade verkligen lyckats engagera sina kollegor till att gå ”all in”. Det blev en kväll med mycket hög stämning och många skratt. Vår skådespelande sjörövare gjorde succé under kvällen och hittade till slut nya starka pirater till sitt skepp i gänget. Även vårt husband gjorde succé och det dansades natten lång. Självklart fick vi till en härlig gruppbild med en drönare också. Var någonstans? På plankan (bryggan) så klart! 🙂

Vill ni också ha ett roligt tema på er nästa företagsfest? Vi hjälper er gärna att arrangera det hela. Kontakta oss idag för mer information och inspiration.