Vackra Norge

En timme utanför Oslo, i vacker natur vid sjön Tyrifjorden samlades ett av världens största livsmedelsföretag deltagare från hela Norden för tre dagars möten.

Under dagarna arbetades det hårt i möteslokalerna samt vid ett antal köksstationer vi byggde upp utomhus i tält. Där förevisade företags egna kockar hur man kan använda deras produkter i olika typer av maträtter. Köksöarna byggde vi upp med bänkar och infällda induktionshällar.

De två kvällarna bjöd på olika inriktning på måltiderna. En kväll åts en enklare middag i en gigantisk tältkåta vid sjön där den vackra miljön var i fokus. Andra middagen åts på ett berömt glasbruk med. Innan deltagarna satte sig till bords så fick de ta fram designen för ett eget stort glasfat som två duktiga glaskonstnärer sen skapade. Nu pryder det vackra konstverket företagets huvudkontor.

Dagarna i Norge bjöd även på en aktiv eftermiddag där deltagarna kunde välja mellan fiske, båttur på Tyrifjorden, kanotpaddling, vandring till Kongens utsikt eller en tuff mountainbiketur i utmanade terräng.

Välkomna ni också till en givande konferens i vårt västra grannland!