Svensk naturkonferens – naturnära på riktigt!

Ute i vacker bokskog i mellersta Skåne finner vi en unik och naturnära camp. Här en kilometer rakt ut i skogen utan bilväg och utan el, wifi och rinnande vatten får mötet ett unikt upplägg och en garanterad mental närvaro. Här finns möjlighet till sagolika vandringar i Skånes djupa bokskogar, aktiviteter som stärker teamet och massor med frisk luft.

Nyrups Naturhotell är det långsamma hotellet. Här tar matlagningen flera timmar, samtalen blir långa och tystnaden tillsammans ännu längre. Njut av lokala råvaror och eldens närhet när ni arbetar tillsammans i uteköket. Somna till regnets trummande mot yllehyddans tak – vakna till fågelsång och morgonljus. Boendet är enkelt men erbjuder egentligen allt man kan tänkas behöva för en konferens med övernattning då sängen är skön, yllehyddan ljus och välkomnande och servicenivån hög.

Upplägg

Mötet startar på förmiddagen med fika och konferens. Lunchen tillagas över utekökets eldar och aktiviteterna eller grupprummen finns nära till hands under eftermiddagen. Helt efter era önskemål och behov. På kvällen blir det sedan gemensam matlagning – en trerätters meny baserad på lokala råvaror efter säsong. Efter en skön kväll kryper ni till kojs i yllehyddor där det finns skönt bäddade sängar, oljelampor, tvättfat, dricksvatten m.m. Här bor man själv i ett rum eller med en kollega (max 20 personer). Innan dess så passa på att njuta av stjärnorna då mörkret bjuder till ett sällan skådat skådespeleri en klar kväll.

Naturen är en grund för bättre hälsa och ger i dessa tider en ypperlig och säker plattform att mötas då all verksamhet sker utomhus och på stora ytor. Anläggningen tar bara emot friska och symptomfria gäster och allt är förstås också genomtänkt med extra hygienrutiner och handsprit. Så låt hösten gå i naturens tecken och prova nya sätt att mötas utomhus!

Kontakta oss gärna för förslag och för en skräddarsydd konferens utefter era önskemål.