Mingel för kräsna

”Kanske är detta den enda restaurang i världen där man kliver rakt in i ett show kitchen, där en av våra skickligaste dessertkockar trollar med fingrarna. Nyöppnade Jonas i Stockholm är sannerligen inte som andra restauranger…” (White Guide)

Vår kund ville i sin tur bjuda in sina största kunder i samband med deras årliga branschmässa i Stockholm. Målet var att få mingla samtidigt som man ville äta och dricka gott. Vårt val föll på fantastiska restaurang Jonas i Stockholm, en ny stjärna på den gastronomiska himlen. Stjärnkocken Jonas Lundgren öppnade restaurangen för lite drygt ett år sedan och goda recensioner har haglat över dem sedan start. Restaurangen blev också utnämnd till Årets Stjärnskott 2012 i White Guide.

Jonas berättade lite om maten och sin resa innan det var dags att hugga i. Och den maten… fantastiskt gott! Gästerna fick njuta av ett antal olika smårätter tillagade med stor finess och fantasi. Kvällen avslutades med mycket uppskattad dessertvinsprovning och delikata desserter. Det var nöjda gäster som lämnade lokalen framåt midnatt för att åka till hotellet och ladda inför två dagars intensiva mässdagar.