Statsministern, Torsten Flink och Gina Dirawi

Vad är den gemensamma nämnaren för dessa tre kändisar? Jo alla tre var med på årets upplaga av Guldgalan i Östersund som Adventura projektleder. Statsminister Fredrik Reinfeldt inledningstalade, Gina Dirawi var konferencier tillsammans med Erik Haag och Torsten Flink sjöng vackert på kvällen.

Guldgalan är numera den näst största återkommande galamiddagen i Sverige efter Nobelfesten. Här samlas stora delar av  näringslivet i Jämtland och även från andra delar av Sverige för att hylla handlingskraften och företagsamheten i länen. Själva Guldgaledagen är uppdelad i två delar där dagen handlar om föreläsningar och affärsmingel, medan kvällen är glitter och glamour med smoking och klänning. I år underhöll artister som Andra generationen, Charlotte Perelli, Pernilla Andersson och Torsten Flink. Gina och Erik höll i trådarna och guidade skickligt genom det digra programmet.

En lyckad dag, kväll och natt som vi sent kommer att glömma. Vad tyckte gästerna då? Jo, idel toppbetyg har arrangemanget fått så vi kan inte vara annat än helnöjda!