Ökenkonferens i Dubai

Pang! Och där tog det tvärstopp…. två punkteringar på en av våra stora Toyota Landcruisers. Ryktet säger att vår professionella chaufför blev lite väl inspirerad av våra gästers förtjusta tillrop och skrik så han laddade lite för hårt ut över kanten på sanddynen och landningen blev därefter. Men det är sånt som händer när man är ute på safaritur i öknen. Allt  gick naturligtvis bra och gästerna tyckte bara att det var extra häftigt. Häftigt var det också när mörkret började falla och vi så småningom nådde fram till vår privata beduincamp där facklorna visade vägen till middagsborden under en stjärnklar himmel.

I Dubai har man sedan länge haft en tydlig strategi för att locka besökare, man ska helt enkelt vara värst och störst i hela världen. Och det intressanta är att det fungerar. Dubai är idag världens åttonde mest populära destination. Nu med direktflyg från Arlanda så tror vi att det även är många fler svenskar som kommer att hitta dit.

Resan arrangerade vi denna gång åt ett Sveriges största livsmedelsföretag och vi hann även förutom ett digert konferensprogram med att shoppa på världens största galleria, åka upp i världens högsta byggnad, middagskryssning med världens mest spektakulära skyline som bakgrund, åka skidor inomhus, sola och bada och partaja loss i våra 400 kvm stora lägenheter på 49:onde våningen med utsikt över världens största konstgjorda ö – The Palm… för att bara nämna några exempel…

”Vi har fått mycket positiv respons från de flesta, att det var den bästa utlandskonferensen någonsin. Både vi som jobbat länge och de som är anställda de senaste åren tycker att det var helt outstanding.”

Tack för förtroendet att arrangera ännu en resa för er!