Skidkonferens med OS medaljör

Vi är i mitten av mars och vi är på väg ner till ett soligt alperna tillsammans med ett konsultföretag från Stockholm. Under 5 dagars skidkonferens ska vi uppleva det bästa av alperna. Vi möts på morgonen vid första liften upp kl 08:00. Pisterna ligger manchestermönstrade och nypistade. Solen skiner när vi tar våra första åk i helt orörd snö. Anna Ottosson Blixth med OS- och VM-medaljer på meritlistan är vår guide. 

Förutom interna möten så hann vi med att äta god mat och uppleva vacker natur. En kväll tog vi liften upp i bergen och åt en äkta österrikisk fondue. Nedfärden var snabb då vi istället för liften valde rodel ned. En fantastisk känsla att susa nedför berget i mörkret. Gruppen får med sig många bra tips och råd för sin personliga utveckling, när vi åker hem på söndagen så har vi en grupp som tagit sig upp till nästa nivå i sin skidåkning.

I vinter har vi gjort ett flertal skid- och vinterkonferenser till destinationer som Åre, Bad Hofgastein, Verbier och Courmayeur.

Nu ställer vi in skidorna och plockar fram vandringskängorna för kommande konferensresor med tema vandring. Prova på att konferera i bergen, ”walk and talk” är ett givande upplägg där vi blandar möten med fysiska aktivitet med möten både inom och utomhus.

Berg är vår passion!