Sportbilar, canyoner och storstadspuls

Ännu en gång var det dags för en av våra stamkunder att ge sig ut i världen. Under årens lopp har vi tagit med dem på allehanda äventyr ute i världen. Skidäventyr i alperna, canyoning i Spanien, snorkling i kristallklart vatten på Island – nu var det dags för nästa stora äventyr.
Arizona och Nevada i USA!

Under fem dagar kombinerades möten och arbete med häftiga upplevelser. Vi startade vår resa på varsin Vespa som tog oss ut i vackra naturen kring Red Rocks. Naturen är otroligt vacker och speciell i detta ökenlandskap med djur som skallerorm och sköldpaddor. Våra guider tog oss med på en fantastisk historieberättelse om hur indianerna befolkade och levde på dessa platser som når temperaturer på runt 50 grader vissa delar av året.

Andra upplevelser vi hann med under veckan var en härlig vandring i bergen där vi badade i varma källor, paddlade kajak i Grand Canyon och en riktigt fartfylld upplevelse där vi körde snabba sportbilar på en motorbana. Här körde vi klassiska sportbilar som Ferrari, Porsche, Aston Martin och Lamborghini. Avslutningskvällen testade vi lyckan på kasino i Las Vegas.

Vill ni också åka på konferens i USA och uppleva storslagna äventyr? Hör av er till oss, vi har upplägget för en lyckad konferensresa!