Träningskonferens

Är ni sugna på träning och vill komma i form? Vill ni ha en verkligt givande konferens som inte bara innebär teambyggande aktiviteter, god mat, inspirerande möten och vackra vyer? Vi har konceptet på träningskonferens som ger allt det där och lite till.

Tillsammans med en av Sveriges bästa personliga tränare kan vi erbjuda er en specialanpassade och förstklassig träningskonferens med hälsoupplägg för dig och kollegorna, vare sig ni vill vara på hemmaplan eller ute i världen. Löpstegsträning och kajakpaddling vid den vackra kusten norr om Barcelona? Kostlära och hälsa på vingård vid Franska Rivieran? Vandring och segling på Mallorca? Yoga och stresshantering efter ett surfingpass i Portugal? Militärträning och boxning med en inhyrd före detta landslagsboxare i en välbevarad fästning på Höga Kusten? Eller varför inte låta oss skräddarsy ett upplägg nästgårds på hemmaplan?

Låt oss inspirera dig och kollegorna till än bättre hälsa och välmående! Våra duktiga tränare ger er redskapen för att komma i form och ge er tipsen för att träna rätt och att ha kul. Prova på Nordic Military Training, löpträning, vandring, cykling, cirkelträning med mera och krydda med att låta kollegorna ta del av intressanta föredrag inom exempelvis:

Motivation & Inspiration
Kost & Hälsa
Kost & Prestation
Sömn & Stress
Träning & Träningsupplägg
Stretch & Skador
Personlig utveckling & Mental träning

Vår duktiga huvudtränare Lisa Kaptein Kvist har blivit utnämnd till Årets personliga tränare 2010, och tillsammans med henne ser vi till att ni får bästa möjliga förutsättningar för en lyckad träningskonferens där ni kommer i form tillsammans med kollegorna.

För mer information – kontakta oss redan nu!

LisaKapteinKvist