Våra bästa teamövningar

Under fyra heldagar på idylliska Mossbylunds Gårdshotell, beläget ett stenkast från härliga sandstränder, arbetade vi med teamövningar för drygt 200 deltagare i augusti. Kunden var fyra sjukhus inom Region Skåne och syftet var att främja samarbetet kollegorna emellan. Resultatet blev mycket positivt då det arbetades under roliga men samtidigt seriösa former.

Varje dag anlände en ny buss med drygt 50 entusiastiska kollegor till gården. Dagarna inleddes med fika och genomgång av upplägget innan deltagarna delades in i mindre grupper. Övningarna fortlöpte under dagen med avbrott för lunch och avslut med fika i trädgården. Köket på Mossbylund styrs av deras köksmästare Stephen Radcliffe som jonglerar med de skånska råvarorna. Allt är självklart närproducerat och hemmagjort.

Våra teamövningar främjar kommunikationen, gemensamma val av strategier och även möjligheter för fler i gruppen att komma fram och synas. Övingarna varierar i utformning och hur mycket fysisk aktivitet de kräver. Några övningar kräver mod och smidighet, medan andra kan lösas genom att vara klurig och att man tänker till. Dessutom har deltagarna väldigt roligt, vilket ofta kan vara minst lika viktigt för sammanhållningen och samarbetet.

Vi säger stort tack för gott samarbete och avslutar med en av läkarnas spontana kommentar:

-Detta borde ju alla göra!

Vill du också testa våra teamövningar med dina kollegor? Kontakta oss idag för offert och förslag. Vi skräddarsyr efter era behov.