Fira Gamla Vattentornet i Ystad

Adventura har länge arrangerat aktiviteter som i första hand riktat sig till företag. Men en helg i November var det dags att göra ett gästspel även med privatpersoner och erbjuda en aktivitet som är svår att hitta om man inte är en större grupp. Vi fick äran att vara med och fira anrika Gamla Vattentornet i Ystad på dess 100-årsdag och passade då på att ge Ystadbor och andra besökare ett härligt höghöjdsäventyr. i dagarna två var vi fullbokade med glada deltagare som firade sig nedför tornet.

Så här går det till

Ni hälsas välkomna och utrustas med helkroppssele, hjälm och handskar. Vi inleder med en grundlig genomgång av teknik och utrustning. Ni får känna på hur det känns att luta er i selen och hur det känns att fira er på repet. Vi tar oss upp i tornet med hiss till 6e våningen och sen vidare via spiraltrappa upp till toppen. Väl uppe i tornets topp riggas ni på repet och säkras, får ert sista förberedande pepp-talk, kanske tar några bilder och gör er redo för det stora äventyret!

Nu är det dags att ta steget ut på koppartaket och börja fira er nedför. Och det är nu ni passar på att njuta, inte minst av utsikten då tornet ligger på en kulle med fantastisk utsikt över staden, men även av den härliga aktiviteten i sig.

Boka ditt äventyr

Är du också sugen på att testa? Då aktiviteten blev så populär har vi bokat några datum till under 2016. Dessutom ger vi dig möjligheten att ge bort ett presentkort till någon du vill fira eller bara gillar som skulle uppskatta detta äventyr.

Priset för upplevelsen är 595 kronor.

Ring 0705-18 33 29 eller skicka ett mail till info@adventura.se om ni vill boka firning eller köpa ett presentkort.

Är ni en företagsgrupp om minst 10 personer så finns det självklart möjlighet att boka in andra tider.

Varmt välkomna! Och glöm inte att boka i god tid för att försäkra dig om en plats.

 

För fler bilder, besök gärna vår Facebooksida.

Presentkort