Skapa ett bättre team

Vi får ofta uppdrag där målet är att skapa sammansvetsande arbetsgrupper inom ett företag. Det kan vara ledningsgrupper, nya personalgrupper, sammanslagningar av två företag, nya team som ska jobba ihop i projekt, nyanställda osv.

Den här fredagen i slutet av januari var det ett gäng radiojournalister och medarbetare från Sveriges Radio som skulle utveckla sin arbetsgrupp och sitt team. Platsen för uppdraget var den lilla pittoreska staden Åhus på Skånes nordöstra kust.

Vi arbetade med dem i mindre grupper om 5-6 st personer per grupp, där de tillsammans skulle lösa ett antal uppdrag och problemställningar. Det blev många skratt under eftermiddagens övningar. Vi lämnade dem strax före middagen med känslan av att gjort dem till något mer sammansvetsade och samarbetande än när vi inledde dagen. De hade helt enkelt lyckats att skapa ett bättre team 🙂

Vill ni också utveckla er grupp? Kontakta oss – vi har verktygen för att med hjälp av natur, aktiviteter och teamövningar göra er grupp till ett bättre team. Vi genomför teamevent i tex Marrakech i Marocko med fotosafari ibland stadens vindlande gator, kajakpaddling i Stockholms yttre skärgård, Lago d’Iseo i norra Italien eller Österlen i sydöstra Skåne för att nämna några destinationer.

Välkommen med din förfrågan!

Bilderna nedan är från ett annat teamuppdrag vi gjort med Helsingborgs stad nu i vår.