Teneriffa – äventyrens och upplevelsernas ö

Vi gillar öar, det är något speciellt med dem. En av våra favoritöar är Teneriffa, den spanska ön som är mest känd som charterdestination men som har en annan sida som vi vill visa.

På Teneriffa finns god mat, bra kommunikationer, bra boende och goda konferensmöjligheter. Men nu vill vi krydda er resa ytterligare med ett spännande träningskoncept. När konferenspasset är slut väntar vår personlige tränare för att ta er med ut på en aktiv upplevelse i den vackra naturen på Teneriffa. Vi cyklar, springer, simmar, vandrar – ja floran av aktiviteter är enorm. Den största utmaningen får ni en av dagarna då vi ska bestiga den slocknade vulkanen Teide, 3718 meter över havet. Andra möjliga mer äventyrliga aktiviteter är exempelvis ravinklättring och grottkrypning.

Efter träningspassen får ni ytterligare kunskap med er i form av föreläsning där ni får lära mer om olika ämnen inom träning och hälsa. God och nyttig mat är förstås en självklarhet under dagarna på Teneriffa. Så packa ner träningskläderna och häng med på några dagars kul träningskonferens. Det passar er som inte har någon kunskap om träning alls och vill ha en nystart, eller kanske för er mer erfarna som vill ta träningen ytterligare en nivå. Så varför inte göra det i ett varmt och skönt klimat. Kan det bli bättre?

Välkomna till Teneriffa!

El-Medano-Tenerife-Spain-Vacation