Äventyr och upplevelser i Blekinge skärgård

Vårt uppdrag för veckan var att skapa ett utmanande äventyr och samtidigt utbilda och teamutveckla ett konsultföretags nyanställda medarbetare. Gruppen möttes på sitt kontor i centrala Stockholm för resa till okänd destination. Väl på Arlanda så får en nyfiken grupp reda på att destinationen är Ronneby i Blekinge. På Ronneby flygplats väntar en rad Jeepar innehållande kartor och en uppdragslista. Detta blir första momentet för de kommande dagarna, sen avlöser äventyr och utbildning ett antal fullspäckade dagar…

Under sex dagar fick gruppen uppleva stundtals tuffa uppdrag där de exempelvis fick dyka efter sin mat, paddla havskajak långa sträckor och utföra kamraträddning med sina kajaker ute till havs med öppen horisont. Dessutom fick de klättra uppför en 18 meter lodrät klippa, bygga flottar för att ta sig över ett sund, bygga camper, laga mat tillsammans och mycket mer.

Turen var till stor del förlagd utomhus och gruppen bodde i tält. Allt skapade ett stort äventyr för gruppen och man kämpade verkligen tillsammans och stärktes som team.

De sista två kvällarna förändrades upplägget och då deltagarna belönades med goda middagar, varm bastu och sköna sängar… Det är kontrasterna som skapar den största njutningen och det var en väldigt väl sammansvetsad grupp som lämnade skärgården på söndagen efter händelserika dagar med mängder av upplevelser och utmaningar.

Vill ni ha hjälp med att utveckla er grupp? Hör av er till oss, vi har de rätta instruktörerna för ett framgångsrikt teambuilding koncept.