Ge konferensen en flygande start

På en flygplats blir ert möte aldrig långrandigt. Atmosfären innanför stängslet på en flygplats är något alldeles speciellt. Med Sturups startbanor utanför fönstret konfererar ni i en inspirerande & unik miljö som hjälper er att släppa tankarna fria. Perfekt när ni behöver ta strategiska beslut och tänka i nya banor men även en miljö som passar utmärkt till mingel, kundevent eller fest.

Att kombinera ditt event med upplevelser bygger starkare relationer mellan dig, dina kunder och din personal och som ytterligare bonus skapar det glädje, förtroende och motivation att bygga vidare på.

Flyga på riktigt – i simulatorn

Inom flyget är operativt beslutsfattande och samarbete två viktiga parametrar för att allt ska fungera. Det finns mycket kunskap, lärdomar och framtagna metoder att ta del av. Detta är något som alla företag ständigt måste jobba med och att använda sig av de metoder som flygbranschen använder sig av har visat sig vara framgångsrikt.

Hur bra samarbetar ni när det verkligen gäller? Hur reagerar du vid extrem press? Hur väl fungerar du i krissituationer när beslut behöver tas på stående fot? Beslutsfattande påverkas av känslor och faktorer i beslutsmiljön, influenser som ofta är omedvetna. Kliv in i simulatorn och upplev en värld i cock-pit där samarbetet måste fungera oavsett yttre faktorer och omständigheter. En värld där operativt beslutsfattande är ett måste. När en motor lägger av i starten finns det ingen betänketid på vad som måste göras. Ingen möjlighet att boka ett möte veckan därpå för att ta beslut. Beslut måste tas omgående – och det måste bli rätt beslut.

Lär känna varandras styrkor och svagheter. Vad händer med individen, gruppen och företaget vid en utmaning? Vi avslutar med en debriefing där vi gör en analys av hur det egentligen gick och med hjälp av resultatet sammanställer vi en strategi framåt. Detta är en unik och spännande upplevelse som garanterat kommer visa ditt rätta jag.

Flyga på riktigt – på riktigt

Att uppleva Skåne är fint – att göra det från luften är magiskt! Nu har du äntligen möjlighet att se ditt hem från ovan om du bor i Skåne. Vinka till familjen från ett flygplan. Snurra runt Turning Torso och utöver Öresund. Se rapsfältens underbara lapptäcke. Njuta av Kullens fantastiska miljö. Möjligheterna är obegränsade. Känn friheten att sväva fram över vackra vidder. Tillsammans med en erfaren flyglärare får du prova på pilotlivet på några tusen fots höjd och hur det känns att flyga på riktigt.

Vi inleder med en teorigenomgång där vi tittar på flygningens grundprinciper, hur man planerar en flygning och kommunicerar med flygledningen. Sedan beger vi oss ut på en ljuvlig flygning. Under flygturen har du ett headset på dig så att du hör flygradiotrafiken. Du tar del av den miljö som en pilot jobbar i. Flygningen avslutas med en debriefeing om hur upplevelsen har varit.

Att kombinera ert event med en flygning ger en unik samhörighet. Det ger er en känsla över det vanliga som kommer att genomsyra era relationer i framtiden. Kom och inspireras av en miljö som andas flyg, passion, frihet och lycka. Vi skräddarsyr efter era behov och önskemål och tillsammans skapar vi en upplevelse som ger en känsla utöver det vanliga.