Vandringskonferens

Efter en vår och höst där många av oss endast träffats på olika digitala möten vet vi det är viktigare än någonsin att ses. Går det att ses och träffas på ett tryggt sätt? Det är vi övertygade om. Naturen är en fantastisk plats för möten där vi enkelt kan hålla avstånd under en vandringskonferens. Vi är ute i frisk luft där vi kan skapa en säker miljö att vistas i.

Varför inte byta ut den traditionella konferenslokalen och istället träffas i naturen? Vi har några egna favoriter för just er vandringskonferens. Platser som Höga Kusten, Österlen, SkåneLapplands fjälltrakter, Stockholms skärgård och Västkusten för att nämna några. Bo i enkelrum på små hotell där vi har hela anläggningen för oss själva. Eller varför inte bo i eget tält eller i egen stuga där var och en har sitt eget privata boende. Med denna typ av upplägg kan ni lätt hålla avstånd. Mötena håller vi utomhus runt ett stort värmande bål på behörigt avstånd från varandra (en älgs avstånd mellan varje deltagare 😊).

2020 har inte varit likt något annat år i mannaminne. Vi har alla behövt förändra våra liv men vi tror samtidigt att just nu är behovet som störst att träffa varandra. Vi har alternativen för just er coronasäkra vandringskonferens så testa oss gärna!