Palma – en konferensfavorit

God mat, fina hotell, vacker natur och härliga aktivitetsmöjligheter. I höst har vi varit på återbesök i Palma på Mallorca, som bara växer på trendskalan. Här har vi besökt fina Puro hotel och testat lite nya aktivitetsidéer. Vi har även besökt Soller, en av våra favoritbyar på ön.

Palma och Mallorca har länge varit en känd semesterdestination i den svenska resekatalogen, men har på senare år bara vuxit sig starkare och starkare som mötesdestination. Här erbjuds bra mötesmöjligheter, vackra vyer, sol och bad, god spansk mat samt ett stort utbud av aktiviteter. Vare sig ni vill ha en gruppstärkande aktivitet eller bara ett trevligt sätt att umgås inom med varandra så finns här många valmöjligheter. Vad sägs om ett rally i Mini Coopers runt ön där gruppen ska utföra uppdrag längs vägen (bra sätt att få in rolig sightseeing), vackra vandringar mellan små byar, segling i katamaran, olivoljeproduktion, canyoning… Listan kan göras lång.

Bor gör vi antingen på hotell med pulserande stadsmiljö runt knuten i Palma eller i mer stillsam tillvaro på t.ex en vingård eller vid havet i en vacker by. Ett av våra favorithotell är beläget i byn Puerto de Soller på nordvästra ön. Här finns ett härligt SPA och gästerna kan njuta av en fantastisk utsikt. Från Puerto de Soller tar vi en tram till byn Soller, ansedd som en av Mallorcas absolut finaste byar. Även om du bor i Palma så kan vi kombinera med ett besök i Soller. Mellan Palma och Soller går det nämligen sedan 1912 ett tåg, som bara det är en upplevelse i sig. Antingen kan ni välja en kombination av båda ställena med någon natt på vardera ställe, eller ta en dagsutflykt med tåget och kombinera med fin vandring.

Kontakta oss gärna för mer information och få en offert på ert nästa stora konferensäventyr!